torsdag den 24. februar 2011

Fanaktion - Flash mob

Vi har modtaget den her mail fra tre fans med et ønske om en flash mob:

Hey THOnlinenews. :D
Jeg skriver til jer, fordi vi er nogen stykker der har snakket om noget fanaktion som vi er ret så sikre på ALDRIG er blevet lavet før og håber folk ville være friske på?
Det kaldes Flash Mob Dance og jeg kan linke til disse vidoer for at give jer et indblik i hvad det går ud på.

http://www.youtube.com/watch?v=NhbK2bMTRbI

http://www.youtube.com/watch?v=bWUtEW-iYhI

Vores forslag til fanaktionen er disse to muligheder:

1: Finde en TH sang at lave det til, finde et tilfældigt stort offentligt sted etc. station, center... bruge noget fra koncerten. Vores sang forslag ville så være Hey You fordi vi så kunne gå udfra de klap som Bill lavede til den danske koncert?
Det andet forslag er lidt anderledes og måske det nemmeste at udføre.

2: Selvfølgelig have TH tøj på alle sammen, have flag med som vi bruger til allersidst i dansen ved at løfte dem højt op i luften og råbe: WE LOVE TOKIO HOTEL! I denne ville vi så foreslå at bruge sangen Glow med Madcon, da der er nogen ret fede dansetrin til i forvejen som vi kunne gå ud fra?
HVIS, der er interesse for det, har vi (arrangørerne) aftalt at være så fleksible som muligt i forhold til stedet, og vi vil jo gerne have så mange med som muligt. Os, der arrangere det, vil selvfølgelig være dem der starter det og indgår alle aftaler med stedet i sidste ende hvor det så end bliver. Vi vil selvfølgelig også være dem der sætter hele dansen igang, hvad end det ender op i. Alle må dog være kreative med at finde på noget dans til versene, hvad end det blir en TH sang eller Madcon Glow.
Men først og fremmest vil vi hører om hvor mange der ville være friske på den? Vi ville så selvfølgelig prøve at få det filmet så vi kan sende det til TH. :D


Hilsen Benita, Ditte og Emma :D


Hvad synes du? Smid nogle kommentarer! :D

6 kommentarer:

Jamii-T sagde ...

Har set den med Glee før - og det var ogs det de havde gjort sidst Bilka havde en "Freak Out"-periode. Synes helt klart at det er fedt, og er SÅH meget frisk på den :)

Synes dog det ku være smart at gøre ligesom Glee-fansne; udvælge nogle forskellige sange og få nogen til at mixe dem sammen (hvis det er muligt, sæføli)

Nanna sagde ...

Jeg synes det er en rigtig god idé.! Helt klart noget jeg kunne finde på, at deltage i.! :)
Jeg synes dog, at det ville være smartest, hvis vi gjorde det til en Tokio Hotel sang.. Det ville være lidt mærkeligt, med en Tokio Hotel fanaktion, uden noget Tokio Hotel.. :P

EmoPrincess... sagde ...

Nanna: som sagt: vi har TH tøj på og flagene skal også være med hele vejen. ;) så der vil hele tiden være noget TH i det. men fedt i er friske på det.

Benita.

SophieSugarStar sagde ...

Er frisk hvis det er i KBH eller der omkring ! d:

kontakt mig på facebook: Sophie SugarStar Mauritzen

RemiXXxxD sagde ...

det ville være herre nice
men hvor vil det være ? xD
og vil vildt gerne være med til det ...

EmoPrincess... sagde ...

SophieSugar: Vi har oprettet en gruppe på FB for alle der er interesseret i aktionen. Her vil vi diskutere sted og tid.

Remi: vi ved endnu ikke hvor og hvornår det vil finde sted, men der står 16 interesserede på min liste lige pt. og vi håber der kommer mange flere med nu hvor vi har oprettet en gruppe på FB og har sendt det til Den Danske TH fanside der inde også. :)

Benita